Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Napperons

(32 resultaten)

Napperons
Een mooi disposable tafelkleed is de basis voor een smaakvol gedekte tafel. De napperon is bedoeld om het tafelblad te beschermen tegen krassen van borden of schalen en tegen kringen van glazen en bekers. Door de makkelijke inzetbaarheid kunnen Napperons ideaal gebruikt worden om een tafel snel en stijlvol aan te kleden. Ook kunt u hiermee, tussen de gangen door, uw gasten makkelijk voorzien van een schone Napperon. De napperons zijn afwasbaar en volledig composteerbaar.
Onze tafelkleden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten die zich uiteraard goed laten mixen en matchen met zowel elkaar als met andere vormen van tafelaankleding zoals onze servetten en tafelkleden.

Kortom meer dan genoeg keus om uw tafel mooi te dekken in één kleur of mix & match. Napperons zijn ideaal voor restaurants, kantines en evenementen. 

Napperons in verschillende materialen
De napperons zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals: papier, non woven, tissue en pulp viscose.

Papieren napperons
Papieren napperons zijn snel en eenvoudig in gebruik. Na gebruik kunt u deze napperons scheiden bij de afvalstroom karton of de papierbak.

Non woven napperons
Non-woven is een materiaal dat gemaakt is uit polypropyleen, het is een imitatiestof. Dit materiaal is ontzettend sterk, duurzaam en herbruikbaar. Daarnaast is het een licht materiaal en je maakt het eenvoudig schoon door het schoon te vegen.

Tissue napperons
De tissue napperons vallen soepel, zijn waterdicht en hebben een elegante textieluitstraling. De Tissue napperons zijn van 100% hernieuwbare grondstoffen en volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

Pulp viscose napperons
Pulp viscose wordt gemaakt van natuurlijke vezels. De verwerking tot textielvezels is een chemisch proces. Daarom wordt de viscose-vezel voor textiel ook wel een semi-natuurlijke vezel genoemd. Dit maakt de napperons zacht en comfortabel die licht en soepel valt. Viscose verzorgd ook voor een glanzend effect.

Napperons in verschillende kleuren
Onze wegwerp napperons bestaan uit verschillende kleuren, van chique wit tot aan rode napperons. U bent aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar napperons in de kleur: blauw, bordeaux, crème, beige, geel, grijs, groen, oranje, rood en wit.

Geschiedenis van de napperon
Voor de napperon gaan we terug naar de 18de eeuw. Textielkoopman Doiley of Doylhad in Londen had zijn eigen textielwinkel waar hij naast kleding, ook beschermkleden en kleedjes voor meubels ‘every type of cloth’. De eerste naam van Napperon of Doily was ‘Doily napkin’. Het materiaal was gehaakt en open, zodat gasten de goede kwaliteit van de houten tafel door de Doily heen konden zien. De doily werd onderheven aan massaproductie van papier. Het open patroon bleef behouden. Anderzijds werd de ‘napkin’ vergroot tot een dekservet: Napperons. Napperon is tevens het verkleinwoord van de Franse Nappe, dit betekent tafellaken. In beide gevallen is het nog steeds bedoeld om het tafelblad te beschermen tegen krassen van borden of schalen en tegen kringen van glazen en bekers. Tegenwoordig gebruiken wij de Napperons echt als een dekservet, een klein tafellaken dat over een onderlaken ligt. Door de makkelijke inzetbaarheid kunnen Napperons ideaal gebruikt worden om een tafel snel en stijlvol aan te kleden. Ook kunt u hiermee, tussen de gangen door, uw gasten makkelijk voorzien van een schone Napperon.

Napperons online bestellen 
Wanneer u de perfecte napperon gevonden heeft, besteld u deze gemakkelijk online. Plaats de gewenste napperon in uw winkelmand en voltooi de betaling. Heeft u voorafgaand aan de bestelling nog vragen over de napperon of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 088 2600 444 of per mail via info@horecadisposables.nl. Ook kunnen wij u snel te woord staan via onze live chat, wij staan klaar om u alles te vertellen over onze producten en adviseren wij u zo goed mogelijk.

Meer lezen
Laden...