Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Sausbakjes

(38 resultaten)

Bent u op zoek naar een webshop waar u sausbakjes kunt bestellen voor de horeca, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Horeca-Disposables vindt u een zeer uitgebreid assortiment met sausbakjes die u kunt bestellen in diverse formaten en materialen. Uiteraard zijn alle materialen milieuvriendelijk. Sausbakjes zijn ideaal voor horeca, catering, feesten, snackbars, selfservice en zorginstellingen.

Multifunctionele en duurzame sausbakjes voor de horeca

De sausbakjes zijn multifunctioneel. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan het gebruik voor sauzen, maar ook kleine stukjes kruidenboter bij een biefstukje, gazpacho, en zoet beleg voor uw B&B. Wilt u een duurzaam sausbakje bestellen voor de horeca? Kies dan bijvoorbeeld voor dit sausbakje van waspapier. Het bakje heeft een inhoud van 112 ml. Dit maakt het een perfect bakje voor bijvoorbeeld jam en condimenten. Waspapier is biologisch afbreekbaar en ideaal voor foodtrucks, braderieën en catering bij evenementen en feesten. Maakt u de overstap naar volledig duurzaam dan kiest u natuurlijk voor de 100% fair lijn.

Alles wat u nodig heeft in één webshop

Niet alleen het bestellen van sausbakjes voor de horeca doet u in onze webshop. Al uw benodigde verpakkingsmateriaal voor catering en horeca vindt u in ons uitgebreide milieuvriendelijke assortiment. Zo bestelt u bijvoorbeeld ook duurzame koffiebekers, snackverpakkingen of handige soepkommen tegen scherpe prijzen. Kortom: alles wat u nodig heeft, vindt u in ons ruime assortiment.

Neem contact met ons op voor advies

Wilt u graag sausbakjes bestellen in ons assortiment maar twijfelt u over het juiste model? Neem dan gerust contact met ons op voor advies door het contactformulier in te vullen of te bellen naar  0882600444. Of u nu een sausbakje wilt met deksel of zonder deksel, met een grote inhoud of voor kleine hoeveelheden; u vindt het in ons ruime en diverse aanbod. Zo heeft HorecaDisposables.nl voor iedereen geschikt verpakkingsmateriaal tegen een scherpe prijs. 


Meer lezen
Laden...