Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bekers & Glazen

Horeca-Disposables heeft een groot assortiment aan koffiebekers voor de horeca; van kleine espressobekers tot aan grote latte macchiato bekers. Onze bekers zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. De bijbehorende deksels voor onze bekers zijn onmisbaar voor take-away.
Onze milieuvriendelijke koffiebekers voor de horeca zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en zijn daarom een perfect alternatief voor de plastic koffiebekers. De bekers zijn voorzien van een PLA-coating waardoor de beker vochtbestendig is. 
Voor evenementen, beurzen, buitenbars op terrassen  en festivals zijn disposable bierglazen een onmisbaar item. Bij Horeca Disposables vindt je een mooi assortiment duurzame en recyclebare bierglazen. De bierglazen zijn leverbaar in diverse inhoudsmaten en vervaardigd van polypropyleen, polystyreen en PLA.
Onze bierbekers zijn breukbestendig, stapelbaar en geheel recyclebaar, kortom een goede keuze voor elke gelegenheid die vraagt om disposable bierglazen.

Er zijn veel verschillende soorten materialen die worden gebruikt voor de productie van koffiebekers voor de horeca, een aantal van die materialen zijn:

PS polystyreen is uitstekend recyclebaar
PS staat voor polystyreen en wordt veel gebruikt voor goedkope geperste voorwerpen, zoals de bekende plastic wegwerpbekertjes, bordjes en frietbakjes. Polystyreen is bros, lichtgewicht, heeft een hoge stijfheid, een hoge oppervlakteglans en is glashelder leverbaar.  
Polystyreen is goed her te gebruiken als grondstof. PS polystyreen is namelijk een oliehoudend materiaal dat uitstekende te recycleren is, het wordt vaak gebruikt voor producten met een korte levensduur zoals wegwerpservies.

Suikerriet
Suikerriet wegwerpservies wordt gemaakt van de snel groeiende suikerriet plant. Bij de productie van suiker blijven de suikerrietstengels over als restproduct. Suikerrietstengels bevatten veel cellulose en zijn geschikt voor papierproductie. Dit materiaal is ook, olie-, vocht- en diepvriesbestendig, maar ook prima geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 100°C !

Meer lezen
Laden...