Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kartonnen Koffiebekers

(68 resultaten)

Kartonnen koffiebekers
Bij Horeca Disposables bent u op het juiste adres wanneer u opzoekt bent naar kartonnen koffiebekers. Bij ons vindt u een groot assortiment aan koffiebekers van karton; van kleine espressobekers tot aan grote latte macchiato bekers. Onze wegwerp kartonnen bekers zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Ieder bakje koffie kan dus geserveerd worden met de koffiebekers van Horeca Disposables. Naast de koffiebekers van karton zijn de bijbehorende deksels voor onze bekers onmisbaar voor take-away. 

Wegwerp kartonnen koffiebekers
Onze wegwerp kartonnen koffiebekers zijn ideaal voor take-away koffie, maar ook voor koude dranken, (warme) chocomelk, thee en soup to go. Ook hebben we een duurzame en praktische oplossing voor al uw to-go dranken: de bijbehorende deksels

Wegwerp kartonnen koffiebekers met deksel zorgen voor minder kans op knoeien en het houdt uw drank altijd heerlijk op temperatuur, ook onderweg. Na gebruik kunnen de koffiebekers weggegooid worden bij het karton, dit zorgt ervoor dat de wegwerp koffiebekers geschikt zijn voor recycling. Hierdoor beperkt u uw afvalstroom en bijdraagt u bij aan een beter milieu. 

Onze milieuvriendelijke koffiebekers zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, de bekers zijn voorzien van een PLA-coating waardoor de beker vochtbestendig is. Onze duurzame koffiebekers van karton zijn het perfecte alternatief voor plastic. Deze met cellulose versterkte bekers zijn afgewerkt met een flinterdunne PLA- of PE-coating, wat ervoor zorgt dat uw inhoud niet alleen goed warm, maar ook goed op smaak blijft. Ook zorgt de coating ervoor dat uw beker lekvrij is.

Grote en kleine koffiebekers
Ons groot assortiment aan kartonnen koffiebekers bestaan uit verschillende formaten, van kleine espressobekers tot aan grote latte macchiato bekers. De maten die wij aanbieden variëren tussen de 100 en 500 ml. 

Wat voor soort beker heeft u nodig per soort koffie? Dat leggen wij u uit: De espresso heeft een beker nodig met de inhoud van 60 tot 120 ml, een normale koffie een inhoud van 180 tot 240 ml, een cappuccino een inhoud van 180 tot 240 ml, een americano 150 tot 180 ml, de Latte Macchiato heeft voor een ‘normale’ 90 ml nodig en voor een ‘Long’ 150 ml, een koffie Verkeerd of Latte Café 400 ml en de IJskoffie heeft een inhoud van 400 tot 500 ml nodig. Dankzij de verschillende soorten formaten die Horeca Disposables aanbiedt, kunt u ieder kop koffie serveren.

Wegwerp koffiebekers in verschillende kleuren
Onze wegwerp kartonnen koffiebekers bestaan uit verschillende kleuren en printen, van chique zwarte tot aan flitsende groene bekers. 

U bent aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar: zwarte, witte, grijze, bruintinten, groene, blauwe, rode, transparante en kartonnen koffiebekers met een print.

Ook hebben wij natuurlijk de meest bekende koffiebeker met Schotse Ruit kartonnen koffiebekers ook wel Scotty Red genoemd in het assortiment, met deze tijdloze design kan het nooit misgaan. 

Koffiebekers online bestellen
Wanneer u de perfecte wegwerp kartonnen koffiebeker gevonden heeft, besteld u deze gemakkelijk online. Plaats de gewenste kartonnen bekers en eventuele toebehoren zoals de bijhorende deksels, roerstaafjes en koffie draagtrays in uw winkelmand en voltooi de betaling. Heeft u voorafgaand aan de bestelling nog vragen over de kartonnen koffiebekers of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 088 2600 444 of per mail via info@horecadisposables.nl. Ook kunnen wij u snel te woord staan via onze live chat, wij staan klaar om u alles te vertellen over onze producten en adviseren wij u zo goed mogelijk.

Meer lezen
Laden...