Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Rietjes

(46 resultaten)

Horeca disposable rietjes: Rietjes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een feestje, evenement en in uw horecagelegenheid! Er zijn diverse soorten rietjes: buigrietjes de Fiesta Green FP444, cocktail rietjes, slush rietjes, smoothie rietjes Fiesta Green FB146, lange of korte rietjes, zwarte rietjes of gekleurde rietjes. Wij bieden rietjes die ideaal zijn voor cocktailbars en ijssalons maar ook voor baby en themafeesten.

Wij bieden een groot assortiment wegwerp rietjes aan, die ideaal zijn voor in de horeca en op evenementen. Ook bij een thuisgemaakte cocktail hoort natuurlijk een rietje de Fiesta Green CY080 ! Wij bij de HorecaDisposables bieden de voordeligste rietjes aan en zorgen dat u deze zo snel mogelijk binnenkrijgt.

Apart verpakte rietjes

Ontdek onze praktische en milieuvriendelijke oplossing voor jouw horecagelegenheid: onze papieren rietjes, elk apart verpakt voor hygiënisch gebruik en gemakkelijke distributie.

Milieuvriendelijk Alternatief
Onze papieren rietjes zijn een duurzaam alternatief voor plastic rietjes en dragen bij aan het verminderen van plastic afval. Gemaakt van hoogwaardig papier, zijn onze rietjes volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn voor elke horecaonderneming.

Hygiënisch en Gemakkelijk te Gebruiken
Elk van onze papieren rietjes is apart verpakt, waardoor ze hygiënisch en veilig zijn voor gebruik. Deze individuele verpakkingen maken het ook eenvoudig om de rietjes te distribueren en te serveren, waardoor ze ideaal zijn voor drukke horecagelegenheden.

Stijlvol en Veelzijdig
Onze papieren rietjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw decor of thema. Of je nu kiest voor klassiek wit, levendige kleuren of trendy patronen, onze rietjes voegen een stijlvolle touch toe aan elk drankje.

Praktisch en Betrouwbaar
Naast hun milieuvriendelijke en hygiënische voordelen, zijn onze papieren rietjes ook praktisch en betrouwbaar in gebruik. Ze zijn stevig en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor zowel koude als warme drankjes. 

Kies voor onze papieren rietjes, elk apart verpakt, en maak een positieve impact op het milieu terwijl je jouw gasten voorziet van een stijlvolle en hygiënische drinkervaring. Met hun milieuvriendelijkheid, gebruiksgemak en veelzijdigheid zijn onze papieren rietjes de perfecte keuze voor elke horecaonderneming.

Bubble tea rietjes

Ontdek onze bubble tea rietjes, speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van het genieten van bubble tea. Met een brede diameter en stevige constructie zijn onze rietjes perfect voor het opzuigen van tapioca parels en andere toppings terwijl je van je verfrissende drankje geniet. Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, voegen onze bubble tea rietjes een leuke en functionele touch toe aan je bubble tea ervaring. Geniet van elke slok met onze speciale bubble tea rietjes.

Materialen:

PAPIER Papieren rietjes zijn hét milieuvriendelijke alternatief voor plastic rietjes. ze zijn 100% composteerbaar wat betekend dat ze dus na gebruik ook bij het groente- en tuinaval kunnen. Rietjes worden bijna nooit gerecycled en eindigen helaas bijna altijd op straat en in het water waar ze bijdragen aan de plastic soup. Kies daarom liever voor papieren rietjes. In tegenstelling tot plastic rietjes doen papieren rietjes er maar een paar weken over om af te breken in de natuur. Plastic daarentegen kan wel decennia duren, maar ondertussen vergiftigt het onze zee en de natuur. Ook de Europese Unie en Engeland hebben besloten dat o.a. plastic rietjes niet meer mogen worden gebruikt.

RIET Ontdek onze rietjes van echt riet, een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic rietjes. Gemaakt van duurzaam geoogst riet, zijn onze rietjes biologisch afbreekbaar en composteerbaar, waardoor ze een ecologisch verantwoorde keuze zijn voor elke gelegenheid. Geniet van je drankjes met een vleugje natuurlijke elegantie en draag bij aan het verminderen van plastic afval met onze rietjes van riet.

STRO Ontdek onze rietjes van stro, een natuurlijke en duurzame optie voor het genieten van je favoriete drankjes. Gemaakt van natuurlijk stro, zijn onze rietjes biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Met een charmante rustieke uitstraling voegen onze stro-rietjes een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke drank. Geniet van je drankjes op een ecologisch verantwoorde manier met onze rietjes van stro.

Meer lezen
Laden...