Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Saladedozen

(71 resultaten)

Bent u op zoek naar saladedozen met klapdeksels, saladeboxen of saladebowls? U vindt het in het ruime assortiment van Horeca Disposables. De saladedozen zijn geschikt voor de salades, fruitsalades en kant-en-klare-menu’s van uw take-away, restaurant, grillroom, snackbar, pizzeria of shoarmazaak.

Kies de saladedozen die passen bij uw toepassing

Saladebakken en dozen zijn ook ideaal voor supermarkten, tankshops, kiosks en restaurants met take-away. U kunt de saladedozen in diverse vormen en formaten bestellen in onze webshop. De 100% fair Pure lijn van bestaat uit een compleet duurzaam assortiment disposables. Deze serie is volledig FSC-gecertificeerd en voldoet aan de Europese norm EN 13432. Profiteer van een groot assortiment met genoeg keuze uit verschillende soorten maten, kleuren en materialen zoals karton, papier, PP, PLA & Rpet.

Kartonnen of papieren saladedozen De kartonnen of papieren saladedozen van de Fiesta Green serie zijn een uitstekend alternatief voor plastic saladeboxen. Deze dozen zijn milieuvriendelijk en binnen 12 weken volledig composteerbaar. Deze saladedozen zijn gemaakt van sterk en slijtvast materiaal & geven een natuurlijke uitstraling. De dozen leveren wij zonder deksel. Deze kunt u eenvoudig bij de saladedozen bestellen, net zoals eventueelbestek. Gaat u duurzame kartonnen saladedozen bestellen?

Saladebakken van plantaardig materiaal Ook bieden wij een ruim assortiment saladebakken aan van het milieuvriendelijke materiaal PLA. PLA is een composteerbaar, plantaardig alternatief voor plastic. Tijdens de productie van PLA wordt er minder koolstof uitgestoten dan bij het maken van plastic saladebakken. Deze bakken zijn volledig transparant, u kunt de salades dus goed bekijken. De verse salades nodigen hierdoor uit tot impulsaankopen. Deze boxen zijn prima voor koude gerechten, pasta’s en fruitsalades.

Bestel uw gewenste saladedozen in de webshop

Wilt u graag saladedozen bestellen in onze webshop? Dit doet u eenvoudig en snel voor een voordelige prijs. Bestelt u de dozen voor gebruik bij een afhaalrestaurant? Bekijk dan ook onze menubakken en papieren tasjes. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer. Heeft u vragen of wilt u graag professioneel advies. Vul dan het contactformulier in of bel naar 0882600444. We helpen u graag!


Meer lezen
Laden...