Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menubakken

(37 resultaten)

Menubakken
Bij Horeca Disposables bent u op het juiste adres wanneer u opzoekt bent naar menubakken. Bij ons vindt u een groot assortiment aan menudozen. Onze wegwerp menubakken zijn in verschillende soorten, maten, modellen en kleuren verkrijgbaar. Ieder gerecht kan dus geserveerd worden met de menubakken van Horeca Disposables. Naast de menudozen zijn het toebehoren zoals servetten, inpakpapier, bestek en tasjes onmisbaar voor take-away. 

Menubak modellen
Wij HorecaDisposables bieden verschillende modellen aan van de menubakken. Zo bieden wij 1-vaks, 2-vaks, 3-vaks en 5-vaks menubakken aan, ideaal om etenswaren van elkaar te scheiden. De toepassingen van gerechten zijn dus eindeloos; sushi, pasta’s, noedels, salades, hamburgers of een sparerib menu, onze menubakken zijn geschikt voor alle soorten gerechten, mét en zonder saus.

Materiaal menubakken
De klant verwacht het eten in een schone en lekvrije verpakking, zo warm en vers mogelijk en dat bereik je met onze menubakken. Het materiaal van de menubak neemt geen vocht op en houdt de warmte goed vast waardoor de voedingsmiddelen veel langer warm en smaakvol blijven vergeleken met andere manieren van verpakken.

Menubakken met deksel
Onze menubakken hebben allemaal een handig en praktisch klapdeksel waardoor de maaltijden hygiënisch afgesloten kunnen worden. Ideaal voor Take-away maaltijden. Ook voorzorgen de deksels dat de maaltijden hun warmte vasthoudt. Overigens hebben wij ook menubakken zonder deksel in ons assortiment.

Formaten menubakken
Ons groot assortiment aan menubakken bestaan uit verschillende formaten, van kleinere menubakken/schalen tot aan grote menubakken/schalen.

Wegwerp menubakken in verschillende kleuren
Onze menubakken bestaan uit verschillende kleuren, van chique zwarte tot aan bruintint menubakken. U bent aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar: zwarte, witte, bruintinten, goud, beige, crème, transparante en aluminium menubakken.

Menubakken online bestellen
Wanneer u de perfecte menubak gevonden heeft, besteld u deze gemakkelijk online. Plaats de gewenste kartonnen bekers en eventuele toebehoren het toebehoren zoals servetten, inpakpapier, bestek en tasjes in uw winkelmand en voltooi de betaling. Heeft u voorafgaand aan de bestelling nog vragen over de menubakken of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 088 2600 444 of per mail via info@horecadisposables.nl. Ook kunnen wij u snel te woord staan via onze live chat, wij staan klaar om u alles te vertellen over onze producten en adviseren wij u zo goed mogelijk.

Meer lezen
Laden...