Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bierbekers

(15 resultaten)

Voor evenementen, beurzen, buitenbars op terrassen  en festivals zijn disposable bierglazen een onmisbaar item. Bij Horeca Disposables vindt je een mooi assortiment duurzame en recyclebare bierglazen. De bierglazen zijn leverbaar in diverse inhoudsmaten en vervaardigd van polypropyleen, polystyreen en PLA.

Onze bierbekers zijn breukbestendig, stapelbaar en geheel recyclebaar, kortom een goede keuze voor elke gelegenheid die vraagt om disposable bierglazen.

Ontdek onze assortiment wegwerp bierbekers, de ideale keuze voor elke gelegenheid waar gemak en functionaliteit belangrijk zijn. Onze bierbekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 250 ml tot maar liefst 590 ml, waardoor je altijd de juiste maat kunt vinden voor jouw evenement of bijeenkomst.

Veelzijdig en Praktisch
Of je nu een feestje thuis organiseert, een evenement bijwoont of een festival bezoekt, onze wegwerp bierbekers zijn de perfecte oplossing voor het serveren van bier en andere drankjes. Ze zijn lichtgewicht, gemakkelijk vast te houden en ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

Verschillende Maten voor Diverse Behoeften
Onze bierbekers zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw drankje en de hoeveelheid die je wilt serveren. Of je nu een standaardmaat zoekt of een grotere beker voor speciale gelegenheden, wij hebben het allemaal.

Met of Zonder Vulstreep
Sommige van onze bierbekers zijn voorzien van een handige vulstreep, waarmee je gemakkelijk de juiste hoeveelheid bier kunt schenken zonder te morsen. Dit is vooral handig voor evenementen waar een consistente schenkmaat belangrijk is.

Gemakkelijk in Gebruik en Wegwerpbaar
Onze wegwerp bierbekers zijn praktisch in gebruik en gemakkelijk weg te gooien na gebruik, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan afwassen. Dit maakt ze ideaal voor drukke evenementen waar efficiëntie belangrijk is.

Kies voor onze wegwerp bierbekers en geniet van gemak, functionaliteit en veelzijdigheid voor al jouw evenementen en bijeenkomsten. Met verschillende maten en opties voor vulstrepen bieden onze bierbekers de perfecte oplossing voor het serveren van bier en andere drankjes, waar en wanneer dan ook.

Meer lezen
Laden...