Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Sushi Schalen

(7 resultaten)

Sushi is op dit moment één van de meest verkochte take away producten. Omdat sushi zowel koud als lauw warm wordt bezorgd is de verpakking zeer belangrijk. Bij Horeca Disposables vindt u sushi schalen in verschillende formaten en van zeer hoge kwaliteit. Uw sushi blijft in deze schalen vers en kleurrijk.

Sushi to-go doosjes zijn een handige en populaire verpakking voor sushi in de horeca. Deze doosjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waaronder zwart, bruin en transparante deksels.

De zwarte Conpax P88882 en bruine doosjes Conpax P89232 geven een elegante uitstraling aan de sushi en zijn perfect voor restaurants die een stijlvolle presentatie willen bieden aan hun klanten. De transparante deksels zijn handig omdat klanten direct kunnen zien wat er in de doosjes zit, wat vooral handig is voor sushi-liefhebbers die graag hun sushi personaliseren.

De diverse maten van de doosjes zijn ook handig voor verschillende soorten sushi. Kleine doosjes zijn ideaal voor kleine sushirolletjes, terwijl grotere doosjes geschikt zijn voor sushi sets en combinaties.

Naast hun esthetische en functionele eigenschappen zijn sushi to-go doosjes ook betaalbaar, wat het voor horecabedrijven gemakkelijk maakt om ze in grote hoeveelheden te bestellen. Dit maakt het mogelijk om een consistente en betrouwbare service te bieden aan klanten die sushi willen afhalen.

Of je nu een luxe restaurant runt of een bescheiden sushibar hebt, sushi to-go doosjes zijn een handige en betaalbare oplossing om je klanten te voorzien van heerlijke sushi om mee te nemen.

Zie ook onze chopsticks Conpax P10194

Meer lezen
Laden...