Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Taartdozen

(16 resultaten)

Taartdozen
Bij Horeca Disposables bent u op het juiste adres wanneer u opzoekt bent naar kartonnen taartdozen. Bij ons vindt u een groot assortiment aan taartdozen van karton; van kleine gebaksdozen tot aan grote zwanenhalsdozen. Onze wegwerp kartonnen taartdozen zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Elk soort gebak, vlaai of taart kan dus geserveerd worden met de taartdozen van Horeca Disposables. Naast de taartdozen van karton zijn de bijbehorende taartranden voor onze taartdozen onmisbaar voor een mooie uitstraling en bescherming van die overheerlijke taart. 

Wegwerp kartonnen taartdozen
Onze wegwerp kartonnen taartdozen zijn ideaal voor het transporteren van taarten, gebakjes, cupcakes en broodjes. Ook hebben we een duurzame en praktische oplossing voor het consumeren van al die lekkernijen: vorken en servetten.

Wegwerp servetten en vorken zorgen voor minder knoeien en dragen bij aan het hygiënisch consumeren van de lekkernijen.

Na gebruik kunnen de taartdozen weggegooid worden bij het karton, dit zorgt ervoor dat de wegwerp taartdozen geschikt zijn voor recycling. Hierdoor beperkt u uw afvalstroom en bijdraagt u bij aan een beter milieu. 

Onze milieuvriendelijke taartdozen zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, de zwanenhalsdozen zijn voorzien van een PLA-coating waardoor de doos vochtbestendig is. Onze duurzame taartdozen van karton zijn het perfecte alternatief voor plastic. Deze met cellulose versterkte taartdozen zijn afgewerkt met een flinterdunne PLA- of PE-coating, wat ervoor zorgt dat uw inhoud niet alleen op tempratuur, maar ook goed op smaak blijft. Ook zorgt de coating ervoor dat uw taartdoos lekvrij is.

Grote en kleine taartdozen
Ons groot assortiment aan kartonnen taartdozen bestaat uit verschillende formaten, van kleine gebaksdozen tot aan grote zwanenhalsdozen. De maten die wij aanbieden variëren tussen de 10 en 50 cm. Deze dozen zijn ideaal in gebruik voor bakkerijen, banketterijen, broodjeszaken, lunchrooms en brasserieën. Dankzij de verschillende soorten formaten die Horeca Disposables aanbiedt, kunt u elk soort lekkernij veilig en hygiënisch transporteren.

Wegwerp taartdozen in verschillende kleuren
Onze wegwerp kartonnen taartdozen bestaan uit verschillende kleuren en printen, van chique wit tot aan lichtroze dozen. U bent aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar: cupcake dozen, zwanenhalsdozen en gebaksdozen.  

Taartdozen online bestellen
Wanneer u de perfecte wegwerp kartonnen taartdoos gevonden heeft, besteld u deze gemakkelijk online. Plaats de gewenste kartonnen taartdoos en eventuele toebehoren zoals taartranden, vorken, servetten en tasjes in uw winkelmand en voltooi de betaling. Heeft u voorafgaand aan de bestelling nog vragen over de kartonnen taartdozen of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 088 2600 444 of per mail via info@horecadisposables.nl. Ook kunnen wij u snel te woord staan via onze live chat, wij staan klaar om u alles te vertellen over onze producten en adviseren wij u zo goed mogelijk.

Meer lezen
Laden...