Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kilobakken

(12 resultaten)

Kilobakken To Go
Bent u op zoek naar kilobakken? Dan bent u bij ons op het goede adres. Bij ons vindt u een assortiment aan kilobakken; van kleine tot aan grote kilobakken. Onze kilobakken zijn ideaal voor het serveren van eten zoals bami, nasi, roti, pasta, salades en vele andere maaltijden. Naast de kilobakken zijn er toebehoren zoals tasjes, vorken, inpakpapieren servetten onmisbaar voor take-away.

Voordelen van de kilobak
Een kilobak is uitermate praktisch voor gebruik voor alle soorten maaltijden. Deze maaltijdverpakkingen zijn handzaam, snel en eenvoudig te vullen. Daarnaast zijn de kilobakken licht van gewicht en eenvoudig te stapelen, zodat ze weinig opslagruimte innemen. Ook zijn de kilobakken goed bestendig tegen zuren, je kan de maaltijdbakken dus afwassen en hergebruiken. Verder zijn de kilobakken bacterie werend, hittebestendig en milieuvriendelijk omdat er tijdens het recyclageproces geen giftige stoffen vrijkomen. De maaltijdbakken kunnen op een veilige manier opgewarmd worden in de magnetron of ingevroren worden in de vriezer.

Kilobakken en deksels
Onze kilobakken zijn ideaal voor take-away maaltijden maar ze zijn helemaal ideaal voor take-away met de bijhorende deksels, zo kunt u uw maaltijden op een veilige en hygiënisch manier verpakken, desalniettemin zijn onze kilobakken exclusief en inclusief deksels verkrijgbaar.

Kilobakken met deksel zorgen voor minder kans op knoeien en het houdt uw maaltijd heerlijk op temperatuur, ook onderweg.

Duurzame kilobakken en maaltijdbakken
Onze kilobakken zijn herbruikbaar en na gebruik kunnen de kilobakken gerecycled worden. Hierdoor beperkt u uw afvalstroom en bijdraagt u bij aan een beter milieu. Onze milieuvriendelijke kilobakken zijn gemaakt van het materiaal polypropyleen, dit materiaal is grondwater neutraal, bij verbranding onschadelijk en is volledig recyclebaar. Onze polypropyleen kilobakken zijn dus het perfecte alternatief voor ander soort plastic.

Doordat de bakken herbruikbaar zijn is het ook een duurzame oplossing om voedsel te bewaren en te gebruiken als verpakkingsmateriaal voor take-away.

Deze kilobakken zijn magnetron- en vriezerbestendig, zo kunt u uw maaltijden op een veilig manier opwarmen of invriezen, daarnaast zijn deze maaltijdbakken lekvrij.

Grote en kleine kilobakken
Ons assortiment aan kilobakken bestaan uit verschillende formaten, van kleine tot aan grote kilobakken. De maten die wij aanbieden variëren tussen de inhoud van 500 ml en 1500 ml. 

De kilobakken zijn ideaal voor in gebruik voor alle soorten keukens en afhaalrestaurants zoals chinees, Surinaams, Italiaans, Grieks, Hollands eten…. Doordat deze maaltijdbakken lekvrij, magnetron en vriezerbestendig zijn kan vrijwel iedere soort maaltijd geserveerd worden in de kilo bak.

Kilobakken online bestellen 
Wanneer u de perfecte kilobak gevonden heeft, besteld u deze gemakkelijk online. Plaats de gewenste maaltijdbak en eventuele toebehoren zoals de bijhorende tasjes, inpakpapier en servetten in uw winkelmand en voltooi de betaling. Heeft u voorafgaand aan de bestelling nog vragen over de kilobakken of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 088 2600 444 of per mail via info@horecadisposables.nl. Ook kunnen wij u snel te woord staan via onze live chat, wij staan klaar om u alles te vertellen over onze producten en adviseren wij u zo goed mogelijk.

Meer lezen
Laden...