Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kipzakken

(4 resultaten)

Kipzakken
Bij Horeca Disposables bent u op het juiste adres wanneer u opzoek bent naar kipzakken. De kipzakken zijn perfect om (gegrilde) kip te verpakken, zo blijft de kip lekker warm en sappig. Erg handig als je de kippetjes moet vervoeren. Ook zijn deze zakken hittebestendig tot wel 220 graden. Dit komt goed van pas als je het thuis nog even wil opwarmen. Ook kun je deze zakken invriezen tot wel -40 graden. Daarnaast zijn de zakken voorzien van coating die het lekken van vettenen andere vleessappen tegengaat. Naast de kipzakken zijn de eventuele toebehorende zoals: opfrisdoekjesservetten, en tasjes onmisbaar zijn voor take away.

Onze kipzakken zijn in verschillende kleuren en verschillende formaten verkrijgbaar.

Materiaal kipzakken
Onze kipzakken zijn voorzien van een coating, die onder andere ervoor zorgt dat de kip zijn lekkere structuur behoudt: krokant van buiten, mals vanbinnen. Tevens voorkomt de kipzak tegen het lekken van vetten en vleessappen. Dit is handig wanneer u uw kippetje moet vervoeren. Ook hebben wij kipzakken met een aluminium binnenzak in ons assortiment. Deze zorgen er eveneens voor dat de lekkere malsheid van de kip niet verloren gaat.

Multifunctioneel
De kipzakken zijn multifunctioneel, zo zijn ze natuurlijk ideaal voor het vervoeren en/of warmhouden van kip en andere gevogelte. Maar onze kipzakken zijn ook geschikt voor het warmhouden en/of vervoeren van warm vlees, baguettes, panini’s en andere lekkernijen.

Kortom onze warmhoudzakken zijn onmisbaar voor poeliersbedrijven, supermarkten met een grill afdeling, snackbar, take away en bezorgrestaurants.

Recyclebaar
De kipzakken zijn niet alleen enorm functioneel, ze zijn ook recyclebaar en dus duurzaam. Bij het kopen en gebruiken van de recyclebare warmhoudzakken draagt u ook een steentje bij aan het milieu.

Kipzakken online bestellen
Wanneer u de perfecte kipzak gevonden heeft, besteld u deze gemakkelijk online. Plaats de gewenste kipzakken en eventuele toebehoren zoals: opfrisdoekjesservetten, en tasjes in uw winkelmand en voltooi de betaling. Heeft u voorafgaand aan de bestelling nog vragen over de kipzakken of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 088 2600 444 of per mail via info@horecadisposables.nl. Ook kunnen wij u snel te woord staan via onze live chat, wij staan klaar om u alles te vertellen over onze producten en adviseren wij u zo goed mogelijk.

Meer lezen
Laden...