Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vorken

(16 resultaten)

Wegwerp bestek is verkrijgbaar in diverse vormen en materialen. Van het bekende witte plastic bestek tot aan luxe duurzaam houten bestek. 

Fiesta U667 is een multifunctionele vork/lepel die zeer geschikt is voor catering, evenementen, festivals en feesten.  U kunt deze combinatie gebruiken voor bv slaatjes en taart  maar ook voor soep, ijs en yoghurt. Uit de Fiesta Green lijn is het bestek een absolute aanrader voor iedereen die prijs stelt op duurzaamheid en stappen wil maken met een milieuvriendelijk alternatief voor plastic. De Fiesta Green lijn is vervaardigd  uit berkenhout en volledig biologisch afbreekbaar. Ook voor feestelijke decoratie prikkers bent u bij Horeca-Disposables aan het goede adres. Deze prikkers en vorkjes zijn onmisbaar voor het garneren van cocktails. U kunt de decoratieprikkers gebruiken voor themafeesten, in hotel en cocktailbars, ijssalons en bij evenementen.

Onze disposable vorken zijn biologisch afbreekbaar, gemaakt van duurzame grondstoffen. Door onze grote assortiment is er genoeg keus uit verschillende soorten maten, kleuren en milieuvriendelijke materialen zoals, hout, PS & C-PLA. Een mooi alternatief voor plastic wegwerpbestek. De disposable-vorken zijn van hoge kwaliteit. Stevig, zwaar en prettig in gebruik. Zeer geschikt voor take-away restaurants zoals, frietkots, cafeteria’s, grillrooms, broodjeszaak, tankstations, maar ook voor festivals.Meer lezen
Laden...