Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Borrelglaasjes

(8 resultaten)

Borrel of shotglaasjes horen thuis op elk feestje, foodtruckfestival en evenement. Omdat de glaasjes in grote hoeveelheden worden gebruikt is het zeer belangrijk dat het materiaal duurzaam en recyclebaar is.  Onze shotglazen zijn ideaal voor bruiloften, catering en themafeesten. De shotglaasjes zijn verkrijgbaar in 20 en 40 ml. Polystyreen is glashelder zodat u de inhoud goed kunt zien. Ook zijn de glaasjes stapelbaar wat een flinke ruimte besparing oplevert.

Duurzaam alternatief voor wegwerp borrelglaasjes en shotglazen?

Kies dan voor onze PLA glaasjes!

Onze borrelglaasjes en shotglazen zijn gemaakt van PLA, een biologisch afbreekbaar materiaal dat gemaakt is van hernieuwbare plantaardige bronnen. Dit betekent dat je zonder schuldgevoel kunt genieten van een drankje, wetende dat je het milieu niet belast met onnodig afval.

Onze glaasjes zijn wegwerpbaar en dus perfect voor feestjes, evenementen of bijvoorbeeld catering. De glaasjes zijn verkrijgbaar in diverse inhoudsmaten, waardoor er voor elk drankje een geschikt glaasje is. Van kleine shotglaasjes tot wat grotere borrelglaasjes, alles is mogelijk.

Daarnaast zijn onze glaasjes ook nog eens stevig en stabiel, zodat je geen zorgen hoeft te maken over knoeien of omvallen. En na gebruik kun je de glaasjes gewoon bij het GFT-afval gooien, waarna ze in een mum van tijd afgebroken zullen worden.

Kortom, onze PLA borrelglaasjes en shotglazen zijn een milieuvriendelijk en praktisch alternatief voor wegwerp plastic glaasjes. Bestel ze vandaag nog voor jouw volgende evenement en geniet zonder zorgen van een heerlijk drankje!

Uiteraard zijn alle glaasjes in het assortiment van Horeca-Disposables duurzaam en recyclebaar. 

Meer lezen
Laden...