Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Algemene voorwaarden Horeca Disposables

Alle in de webshop van Horeca Disposables vermelde prijzen worden inclusief en exclusief btw aangegeven in euro's. Alle prijzen zijn inclusief bezorging met een orderwaarde boven €350 (ex btw). Orderwaarde onder €350 (ex btw) betaald u een kleine bijdrage in de verzendkosten van slechts 9,95) op het opgegeven afleveradres in België. Horeca Disposables is een webshop die door Horeca Online Webshops (sinds 1996) wordt gedreven en is hoofdzakelijk gericht op de verkoop van professionele producten aan bedrijven.

Wij hanteren de volgende betaling en leveringsvoorwaarden:

Onze betaalmethoden zijn;

 • Bankoverschrijving
  Overboeking via uw bank, voorafgaand aan aflevering. (gratis)
 • PayPal
  Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op het afrekenen kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen. Wij brengen bij alle PayPal bestellingen 3,4% van het totaalbedrag administratiekosten in rekening.
 • MisterCash
  Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. U kunt met Bancontact Mister Cash maximaal € 2.000 in één keer afrekenen.
 • KBC/CBC Payment button
  Met KBC /CBC Payment button kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Geschikt voor alle grote Belgische banken. De kosten voor dit betaalmiddel zijn € 0,25 + 0,9% per transactie
 • Belfius Direct Net
  Met Belfius Direct Net kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Geschikt voor alle grote Belgische banken. De kosten voor dit betaalmiddel zijn € 0,25 + 0,9% per transactie
  • ING Home'Pay 
   Met ING Home'Pay kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Geschikt voor alle grote Belgische banken. De kosten voor dit betaalmiddel zijn € 0,25 + 0,9% per transactie

Klachten
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht aan de afdeling klantcontact door te geven.
Dit kan per e-mail of regulier post. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van je klacht ontvangt je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

  Bestellingen en overeenkomsten
  Middels het plaatsen van een bestelling via de webshop of via e-mail aan Horeca Disposables gaat u akkoord met de hier genoemde voorwaarden.

  Alle in de webshop getoonde producten zijn vrijblijvend totdat u daadwerkelijk een bestelling heeft geplaatst, via de website, e-mail, fax of telefonisch. De overeenkomst vindt plaats zodra u uw persoonlijke gegevens en betalingswijze aan ons kenbaar hebt gemaakt.

  Horeca Disposables erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen.

  In een bestelling staat tenminste de volgende informatie vermeld: omschrijving van het product, het aantal, de prijs, uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel uw btw-nummer. Het afleveradres is uw bedrijfsadres, tenzij u een afwijkend afleveradres hebt aangegeven.
  De goederen worden uitsluitend afgeleverd bij volledige betaling van het factuurbedrag.

  Horeca Disposables is eigenaar van bestelde goederen totdat de gehele betaling voldaan is. Hiermee behoud Horeca Disposables zich het recht om niet (geheel) betaalde goederen terug te vorderen.

  Product informatie en aankoopadviezen
  Horeca Disposables is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie over de producten aan bezoekers en klanten van onze webshop. De informatie die wij tonen is samengesteld op basis van informatie van derden. Wij kunnen dus niet garanderen dat deze informatie te allen tijde juist, foutloos, volledig en actueel is. Mede in verband met kleine fabricage aanpassingen tussentijds dient er rekening gehouden worden met kleine afwijkingen van ongeveer 3% in maatvoering. Aankoopadviezen aan de eindgebruiker zijn gebaseerd op de door u aan ons verstrekte gegevens en op de door de fabrikant aan ons verstrekte informatie aangaande de betreffende producten. Onze verkoopinformatie en aankoopadviezen zijn uitsluitend bedoeld ter ondersteuning van de eindgebruiker bij de keuze uit de beschikbare producten. Daarom kunnen aan de verkoopinformatie op onze website alsmede aan een eventueel aankoopadvies van onze verkopers geen rechten worden ontleend in het geval van eventuele schade als gevolg van de aangeboden informatie of een verkeerde product keuze. Horeca Disposables kan in geval van dergelijke schade niet aansprakelijk worden gesteld. Extra kosten bij eventueel omruilen zijn voor rekening koper.

  Transport
  De artikelen worden tot voor de deur gelijkvloers afgeleverd. Bij ontvangst dient de ontvanger het product op schade te controleren. In geval van schade (aan de omdoos) dient de ontvanger dit te vermelden op de vrachtbon die de chauffeur u overhandigt en deze vervolgens te tekenen voor ontvangst. Neem ook direct contact op met Horeca Disposables voor overleg. Wanneer u tekent zonder uw product te controleren kan Horeca Disposables niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.

  Indien niemand aanwezig is op het afgesproken afleveradres op de afgesproken datum of wanneer het factuurbedrag niet (geheel) is voldaan, wordt de bestelling retour genomen. Bovenop het factuurbedrag zullen dan extra transport- en administratiekosten van minimaal 10 euro in rekening worden gebracht. (De precieze kosten zijn o.a. afhankelijk van het aantal pallets).
  Indien koper de afname weigert of nalatig is met het verstrekken van de informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de zaken worden opgeslagen voor risico van de koper.
  Koper zal in dat geval alle aanvullende kosten, waaronder in ieder geval opslagkosten, verschuldigd zijn.

  Tijdens het transport ligt de aansprakelijkheid voor de artikelen bij de betreffende transporteur, deze vervalt op het moment van aflevering aan u.

  Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met: Horeca Disposables, Overblaak 75, 3011 MH Rotterdam, Nederland

  Toepasselijkheid
  Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Horeca Disposables.
  Horeca Disposables behoudt zich het recht voor om prijzen en algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen.

  Schrijf- en drukfouten en foutief vermelde prijzen zijn onder voorbehoud.

  Onze algemene en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd en liggen ter inzage bij de KvK te Rotterdam.