Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Frietbakjes

(24 resultaten)

Frietbakjes
Bij Horeca Disposables vindt u een groot assortiment aan duurzame frietbakjes van hoge kwaliteit. Deze frietbakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Overigens zijn de patatbakjes ook ideaal om te gebruiken voor het serveren van snacks, wafels, churros en crêpes. Naast de frietbakjes zijn de eventuele toebehorende houten vorkjes, servetten, sausbakjes en papieren verpakkingsmateriaal onmisbaar voor take away. Onze duurzame patatbakjes zijn geschikt voor cafés, verenigingen, snackbars en voor uw take-away bestellingen.

Wegwerp frietbakjes van karton, papier en suikerriet
Onze wegwerp frietbakjes bestaan uit verschillende materialen zoals karton, papier en suikerriet. De kartonnen en papieren bakjes ziet u steeds vaker voorbijkomen. Dit komt omdat deze materialen 100% afbreekbaar en recyclebaar zijn. 

Alle producten uit de 100% FAIR lijn zijn gemaakt van bruin karton en zijn voorzien van een FSC-certificaat. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar en wanneer deze gecomposteerd worden, hebben deze een zo klein mogelijke impact op ons milieu.

De kartonnen en papieren wegwerp patatbakjes zijn voorzien van een coating. De coating op het kartonnen frietbakje is een beschermlaag wat ervoor zorgt dat vloeistoffen niet door het karton heen kunnen, de snackbakjes zijn dus vochtbestendig. Deze laag kan gemaakt zijn van PE, bio-PE of PLA. Elk type coating heeft zijn unieke eigenschappen in grondstof en daarmee ook in de manier waarop het afgebroken of hergebruikt kan worden.

Een aantal van onze kartonnen snack- en patatbakjes zijn van 235 grams Virgin materiaal zonder gerecycled aandeel. Dit maakt het dat het karton van zichzelf vet werend is en dus geen coating nodig heeft. Deze kartonnen frietbakjes zijn een verantwoord alternatief voor de reguliere plastic patatbakjes. Bovendien zijn deze duurzame bakjes lichter dan karton maar wel 100% fair.

Daarnaast hebben we ook nog de suikerriet frietbakjes in ons assortiment. Suikerriet verpakking is duurzaam en zorgt voor een positief imago. Deze friet en snackbakjes hebben nauwelijks invloed op het milieu, omdat het wordt geproduceerd uit restafval van de rietsuiker winning. Het materiaal biedt vele voordelen zoals hoge kwaliteit, magnetron-, oven- en diepvriesbestendig, smaakneutraal, olie, vet en vochtbestendig. Daarnaast levert suikerriet na verwerking biogas en compost op. 

Kortom alle redenen om te kiezen voor onze suikerriet snacks- en patatbakjes óf voor onze papieren en kartonnen patatbakjes die volledig recyclebaar en milieuvriendelijk zijn. 

Verschillende formaten patatbakjes
Bij Horeca Disposables vindt u bakjes voor patat en snacks in verschillende soorten vormen en formaten. De maten variëren in de breedte van 1 tot 30 cm. Met deze bakjes kunt u bijvoorbeeld patat en snacks, zoals een kaassoufflé mee serveren. Met de grote formaten kunt u zelfs fish and chips serveren. Dankzij de verschillende soorten formaten die Horeca Disposables biedt, kunt u iedere snack en friet grootte serveren.

Bruine en witte wegwerp frietbakjes
Onze friet en snackbakjes bestaan uit verschillende kleuren. U bent aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar witte en bruin tinten frietbakjes.

Frietbakjes en patatbakjes online bestellen
Wanneer u de perfecte wegwerp frietbakjes en patatbakjes gevonden heeft, besteld u deze gemakkelijk online. Plaats de gewenste patatbakjes in uw winkelmand en voltooi de betaling. Het online kopen van duurzame frietbakjes was nog nooit zo gemakkelijk bij Horeca Disposables.

Heeft u voorafgaand aan de bestelling nog vragen over de wegwerp frietbakjes of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 088 2600 444 of per mail via info@horecadisposables.nl. Ook kunnen wij u snel te woord staan via onze live chat, wij staan klaar om u alles te vertellen over onze producten en adviseren wij u zo goed mogelijk.

Meer lezen
Laden...