Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

IJsbekers

(15 resultaten)

Wilt u graag voordelig ijsbekers bestellen? In de webshop van Horeca-Disposables vindt u een ruim assortiment met voordelige, duurzame ijsbekers. We hebben ijsbekers in diverse verschillende maten en met verschillende opdrukken. Of heeft u liever een helemaal witte ijsbeker? Ook dit is mogelijk. Zo is er altijd wel een ijsbeker die aansluit op uw wensen. IJsbekers in verschillende inhoudsmaten en prints passen perfect bij de moderne ijssalons, fast food en take-away.

Duurzame ijsbekers bestellen

Wanneer u duurzame ijsbekers wilt bestellen, bent u welkom bij HorecaDisposables.nl. Onze ijsbekers zijn namelijk 100% duurzaam. Of u nu een ijsbeker wilt van 100 ml of van 500 ml; u vindt het in ons ruime en duurzame assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke ijsbeker met een luxe uitstraling die geschikt is voor bolletjes of sorbets. Of wilt u liever ijsbekers bestellen die een leuke tekst als opdruk hebben. Bekijk naast ons uitgebreide assortiment met ijsbekers ook de andere disposables, zoals houten ijslepels, die u kunt bestellen. Die mogen natuurlijk niet ontbreken!

Bestel alles wat u nodig heeft bij één webshop

Horeca Disposables voorziet horecaondernemingen al jaren van betaalbare en professionele artikelen. Wij leveren de producten snel bij u af en staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies. Daarom bestelt u uw duurzame producten in onze webshop. Of het nu gaat om vershoudfolie, ijsbekers of wokdoosjes; wij hebben het meest uiteenlopende aanbod voor u! Heeft u vragen? Bel dan naar 088 2600 444. We helpen u graag!


Meer lezen
Laden...