Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Aluminium bakjes

(40 resultaten)

Wilt u aluminiumbakjes voor de horeca online kopen? Bij Horeca Disposables vindt u precies wat u nodig heeft! In de horecakeuken zijn aluminiumbakjes onmisbaar. Het zijn veelzijdige bakjes waarin u gerechten bereidt, bewaart en vervoert. U serveert de gerechten direct vanuit de bakjes. Doordat aluminium een goed isolerend materiaal is, blijven uw gerechten heerlijk warm. Dit is natuurlijk zeer belangrijk voor bijvoorbeeld lasagne, moussaka en kapsalon. Door aluminiumbakjes voor uw horeca online te kopen serveert u uw gerechten dus heerlijk warm. Zo krijgt de klant uw gerechten op zijn best.

Ervaar de voordelen door aluminiumbakjes voor de horeca online te kopen

Het online kopen van aluminiumbakjes voor de horeca geeft diverse voordelen. Aluminium is namelijk ovenbestendig tot 220 graden, voedselveilig en geeft geen smaaktoevoeging. Daarbij is het een duurzame keuze. Wanneer de bakken olie en vetvrij zijn is aluminium namelijk volledig recyclebaar. Omdat de bakken stapelbaar zijn werkt het gebruik hiervan ruimtebesparend. Ideaal wanneer u zich bezig houdt met catering.

De juiste maat aluminium bakjes

Bij Horeca Disposables kunt u diverse formaten en modellen aluminiumbakjes voor de horeca online kopen. De grote bakken Fiesta CP512 zijn 1/1 GN en bestendig van -18 tot +220 graden.
Ontdek onze grote aluminium bakken, perfect voor diverse keukentaken en cateringbehoeften. Met een inhoud variërend van 1 tot 3 liter bieden deze bakken ruime capaciteit voor het bereiden, opslaan en serveren van voedsel in bulk. Onze aluminium bakken zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen, of je nu grote hoeveelheden voedsel wilt bereiden voor een evenement, maaltijden wilt opslaan voor later gebruik, of voedsel wilt serveren aan een grote groep gasten. Met inhoudsmaten van 1 tot 3 liter kun je gemakkelijk grote porties voedsel hanteren. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, zijn onze bakken duurzaam en bestand tegen hitte en kou, waardoor ze ideaal zijn voor zowel koken als opslag. Of je nu voedsel wilt bakken, braden, grillen, stomen of invriezen, deze veelzijdige bakken kunnen het allemaal aan.

Voor foodtruck, pizzeria, afhaal en festival is de ronde aluminium pizzavorm een absolute topper, maar ook voor normale pizzadozen kunt u bij ons terecht. Deze bakken zijn onmisbaar voor take-away, pizzeria, snackbar en evenementen. Wilt u de bakjes gebruiken voor take-away? Bekijk dan ook onze papieren tassen om ze in te vervoeren. Heeft u vragen over het online kopen van aluminiumbakjes voor de horeca? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 088 2600 444.

Meer lezen
Laden...