Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wegwerp handschoenen

(34 resultaten)

Wegwerphandschoenen
Bij Horeca Disposables bent u op het juiste adres wanneer u opzoekt bent naar wegwerp handschoenen. Bij ons vindt u een groot assortiment aan wegwerp handschoenen van latex, plastic, vinyl en nitril. Onze wegwerp handschoenen zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Voor eenieder hebben wij de perfecte wegwerp handschoen. Wil je weten welke wegwerp handschoen het best voor u geschikt is? Dat leggen wij u verder uit…

Functie van de wegwerphandschoen
Wegwerp handschoenen zijn speciaal ontworpen om de overdracht van virussen, bacteriën en andere besmettelijke materialen te voorkomen, voor een zo veilig manier van werken. Het gebruik van handschoenen als beschermingsmiddel vermindert het risico op overdracht van micro-organismen wat essentieel is voor in de horeca, zorg, tattoobranche, schoonmaakbranche…. Daarnaast beschermen de handschoenen u tegen schadelijke stoffen om letsel te voorkomen.

Materialen wegwerphandschoen
Onze wegwerphandschoenen zijn verkrijgbaar in de volgende materialen: latex, plastic, vinyl en nitril.

Latex wegwerphandschoenen
Latex handschoenen zijn gemaakt van rubber en zijn licht gepoederd waardoor ze eenvoudig aan te trekken zijn. Latex handschoenen zijn bekend vanwege de stevigheid en elasticiteit die het een goede aanpassing en weerstand geven. Bovendien is het schimmelwerend en antibacterieel voor gebruik in de schoonmaak-, chemische en sanitaire industrie. Latex handschoenen worden gemaakt van natuurlijk rubber, daardoor zijn ze biologisch afbreekbaar. Ze bieden redelijke weerstand tegen snij- en schaafwonden en beschermen tegen bacteriën, virussen en chemicaliën. Daarbij zijn ze door hun elasticiteit en stevigheid uiterst comfortabel in gebruik. Latex wegwerphandschoenen zijn niet geschikt voor personen met een latex allergie. Ook kunnen ze niet gebruikt worden in combinatie met olie en vet. Allergisch voor latex? Gebruik dan de nitril wegwerphandschoenen.

Toepassingen van de latex handschoenen:
- Beschermt tegen chemicaliën en micro-organismen.
- Geschikt voor o.a. laboratoria en ziekenhuizen.

Vinyl wegwerphandschoenen
Vinyl handschoenen zijn gemaakt van PVC. Van de drie verschillende materialen is vinyl het minst sterke materiaal en biedt dus de minste bescherming. Ze zitten zeer comfortabel bieden bescherming tegen chemicaliën met een laag risico, tegen olie vet en zuren. Ze zijn niet bestendig tegen oplosmiddelen en ketonen.

Toepassingen van de vinyl handschoenen:
- Aanbevolen voor werk zonder chemische of biologische risico’s.
- Geschikt voor o.a. schoonmaak, horeca en verpakkingsindustrie.

Nitril handschoenen 
Nitril wegwerphandschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber. Ze zijn zeer sterk, sterker dan vinyl of latex handschoenen, en daardoor goed bestand tegen olie, vet en spatten van bepaalde chemicaliën. Nitril handschoenen zijn niet bestendig tegen ketonen, oxiderende zuren en stikstof. Ze vormen een goed alternatief voor mensen die allergisch zijn voor latex.

Toepassingen van de Nitril handschoenen:
- De beste bescherming tegen o.a. chemicaliën en aardolieproducten. 
- Geschikt voor o.a. de voedingsindustrie.

Gepoederde of poedervrije handschoenen
Zowel latex handschoenen als vinyl handschoenen zijn verkrijgbaar in een gepoederde en een poedervrije vorm. Het voordeel van een gepoederde handschoen is dat ze meer comfort bieden. U kunt ze gemakkelijker aantrekken en zweet en vocht wordt deels door de poeder opgenomen. De gepoederde handschoenen zijn niet geschikt voor de voedselindustrie, omdat het poeder in de producten kan komen.

Verschillende kleuren wegwerphandschoen 
Onze handschoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren: blauw, wit, zwart en transparant. Voor elke doelgroep de juiste kleur.

Blauwe wegwerphandschoenen 
Binnen de voedselindustrie wordt er vanwege de HACCP-richtlijnen gebruik gemaakt van blauwe nitril handschoenen. De kleur blauw is goed traceerbaar in een product, mocht er om wat voor reden dan ook een handschoen verloren zijn.

Witte wegwerphandschoenen 
In de zorg wordt veel gebruikt gemaakt van witte vinyl handschoenen omdat ze erg voordelig zijn en veel worden gebruikt om bijvoorbeeld iemand te wassen.

Zwarte wegwerphandschoenen 
Zwarte handschoenen worden vooral gebruikt in tattooshops, slagerijen en beautysalons. De praktische reden van zwarte handschoenen is dat vlekken niet zichtbaar zijn op de handschoen. Ideaal voor tattooshops en slagers waar er bloedsporen op de handschoen terecht kunnen komen. Een witte handschoen met bloedvlekken kan de indruk wekken dat er niet hygiënisch wordt gewerkt. Daarnaast geven zwarte wegwerphandschoenen een stoer, chique of modieuze uitstraling.  

Transparante wegwerphandschoenen
De transparante schoenen worden gebruikt voor een snel gebruik, zoals bij het pompstation. Overigens worden de transparante handschoenen ook gebruikt voor andere bezigheden voor een snelle en hygiënische functie. 

Wegwerphandschoenen online bestellen 
Wanneer u de perfecte wegwerp handschoen gevonden heeft, besteld u deze gemakkelijk online. Plaats de gewenste handschoen in uw winkelmand en voltooi de betaling. Heeft u voorafgaand aan de bestelling nog vragen over de wegwerphandschoenen of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 088 2600 444 of per mail via info@horecadisposables.nl. Ook kunnen wij u snel te woord staan via onze live chat, wij staan klaar om u alles te vertellen over onze producten en adviseren wij u zo goed mogelijk.

Meer lezen
Laden...